Ένα τρικούβερτο γλέντι έστησαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς για χάρη του γιου τους Κίμωνα. Ο μικρός γιος της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει έκλεισε τα 3 του χρόνια πριν λίγες ημέρες. Η τούρτα του μικρού τους πρίγκιπα ήταν θεματική από την παιδική ταινία Cars και έγραφε πάνω το όνομά του. Ο στολισμός περιλάμβανε μπαλόνια σε ασημί και μπλε χρώματα, πινιάτα, αλλά και παιχνίδια, ενώ οι μικροί καλεσμένοι ήταν ντυμένοι αποκριάτικα.

Η ηθοποιός έστειλε σε όλους τις ευχές της για υγεία, αλλά και ειρήνη. «Στις 4 Μαρτίου το Κιμωνάκι μας έγινε τρία! Παρτάραμε με ένα γλέντι τρικούβερτο μετά από επιθυμία του φανταστικού και εκρηκτικού εορτάζοντα! Υγεια υγεία υγεία! Εύχομαι για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΟ αύριο!», έγραψε συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Παράλληλα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι για τα γενέθλια του γιου της. Ξεχωριστή στιγμή εκείνη που η Κατερίνα Παπουσάκη μαζί με τον Παναγιώτη Πιλαφά κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Κίμωνα την ώρα που σβήνει το κεράκι στην τούρτα του. Είναι από τις σπάνιες στιγμές που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον σύζυγό της.

Δείτε τη στην gallery που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν μέσα σε 1,5 μήνα. «Ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά αλλά ήρθαν και αυτά», είπε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Ελένη» η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός παραμένει ενθουσιασμένη με τον ρόλο της μητέρας. «Τα λατρεύω τα παιδάκια μου. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που βλέπω σε αυτά τη δουλειά που προκύπτει από αυτά που κάνουμε μαζί. Από τις συζητήσεις μας, από την επικοινωνία μας και από τον χρόνο που περνάμε μαζί. Τα παιδιά μου είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μου», έλεγε στην ίδια συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ