Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα δύο παιδιών, και πως η ίδια είναι μέσα σε αυτόν τον ρόλο.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω μία χαρά για τα πράγματα που συμβαίνουν και για τη ζωή και αυτό με σώζει από δύσκολες κατάστασεις. Υπάρχει, όμως, και η ανάγκη για ισορροπία. Καλλιτεχνικά αναζητώ μία καινούρια ταυτότητα που μπορεί να είναι συμπληρωματική».

Όπως είπε, πιστεύει στο ρίσκο και δεν θέλει να έχει ως σύμβουλο τον φόβο.

«Τα κριτήρια μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικά. Εμείς ορίζουμε την πραγματικότητά μας και είναι στο χέρι μας. Υπάρχουν συνέπειες μιας πράξης αλλά από αυτή την επιλογή μπορεί να έχουν παραχθεί πολύ ωραία πράγματα. Ακόμα, και από δουλειές που έχω ταλαιπωρηθεί παλιά, βλέπω το θετικό. Καλείσαι να βρεις δυνάμεις και τρόπους και σίγουρα αυτός ο δρόμος δεν είναι βαρετός. Έχει συνέχεια αναζήτηση».

Με το θέατρο ή το τραγούδι νιώθει καλύτερα;

«Το θέατρο είναι το σπίτι μου κάπως και νιώθω πολύ καλά. Είναι άλλο να είσαι πάνω από έναν ρόλο και να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο ελεύθερη. Όταν θα πρέπει να είσαι η Κατερίνα για να το κάνεις, έχεις μία ευθύνη διότι είσαι εσύ που το κάνεις. Οπότε, κάποιες φορές περνάω ένα μονοπάτι ανασφάλειας».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως μητέρα και για τα παιδιά της

Αναφερόμενη στα παιδιά της είπε πως έχει αγωνία για τα παιδιά της και είναι ενοχική.

«Ταυτόχρονα με αυτό, αισθάνομαι μία πίστη πως επειδή είμαστε πολύ κοντά, έχουμε έναν πολύ σημαντικό κώδικα. Συμβουλεύομαι ειδικούς και διαβάζω, δεν κάνω μόνο ότι μου λέει το ένστικτό μου. Νομίζω πως καλά τα πάω».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως γενικά είναι σπάταλη και θέλει να κερνάει συνέχεια.

«Δεν μπορώ να βγάζουν πορτοφόλι. Αισθάνομαι πως είναι πολύ κακό κάποιος να μου πει θα πληρώσει και πρέπει να μαζευτώ γιατί είμαι μαμά δύο παιδιών. Δυσκολεύομαι να χάνω τα βράδια των παιδιών.

Δυστυχώς, το θέατρο είναι δύσκολο task για να έχεις παιδιά. Βρίσκω τον τρόπο, όμως, είμαι κάτι σαν tetris για να είμαι με τα παιδιά. Ειδικά τώρα που περνάνε και τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού. Πρέπει, όμως, από εκεί και πέρα να καταλάβουν πως αυτή είναι η δουλειά της μαμάς».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως θήλαζε τον έναν της γιο για 22 μήνες

«Θήλαζα 22 μήνες τον γιο μου. Την ευχαριστήθηκα αυτήν την ιστορία του θηλασμού. Αναπτύσσει μία σχέση θαλπωρής. Σε κοιτάζουν μέσα στα μάτια την ώρα που θηλάζουν και είναι έρωτας».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Η disco εμφάνιση με το καλσόν που θα φορέσουμε το 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ