Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου είναι το πιο καυτό δίδυμο του J2US. Κάθε Σάββατο στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha περιμένουμε να τις δούμε με αγωνία. Στο 8ο κατά σειρά live κλήθηκαν να ερμηνεύσουν μια επιτυχία της Δέσποινας Βανδή. Τι εντυπώσεις όμως άφησαν με αυτή την εμφάνιση στο J2US;

Η κριτική επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και η πρώτη ερμηνεύτρια του «Τι κάνω μόνη μου», δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Παρόλο που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου είναι από τα ζευγάρια που πάντα παίρνουν το απόλυτο 40αρι, αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. Τo hit που έγινε τεράστια επιτυχία του 2001 σε μουσική και στίχους του Φοίβου δεν τους χάρισε το άριστα στο αποψινό live.

Πώς σχολίασε όμως το Twitter την εμφάνιση στο J2US

«Κορίτσια φωτιά» χαρακτήρισε το Twitter την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εμφάνιση των δύο κοριτσιών κέρδισε θετικά σχόλια ενώ αναφέρθηκαν και στη φοβερή χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους. Κάτι που έχουν παραδεχτεί και οι δύο αφού κάνουν πια παρέα και εκτός σόου.

Το okmag συνάντησε τις δύο σέξι κυρίες στα παρασκήνια του J2US λίγο πριν εμφανιστούν στο stage σε μια εκπληκτική φωτογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ