Σε καλοκαιρινές διακοπές βρήκε ο Αύγουστος την Κατερίνα Λέχου. Στην παρέα της είναι και ο σκύλος της, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε αυτή την βλέπουμε να τρέχει με το μπικίνι της στην παραλία δίπλα στην τετράποδη φίλη της.

«Αυτή κι εγώ.. το τρίτο πρόσωπο είναι εκτός γιατί ασχολείται με εμάς…. Καλό μας μήνα», έγραψε η Κατερίνα Λέχου στη λεζάντα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» τον περασμένο Φεβρουάριο η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που επιλέγουν να κάνου διακοπές με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη.

«Σε εμάς η καραντίνα λειτούργησε μια χαρά, έτσι κι αλλιώς κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές μονοί μας επί 25 ημέρες, αρά κάνουμε crash test στη σχέση μας. Ο Μάνος αποδέχτηκε την παραξενιά μου, που μόλις φτάνουμε στην παραλία τον υποχρεώνω να κολυμπήσει για να κολυμπήσει μαζί του το σκυλί μας. Έχω οκτώ ανίψια και με εμπιστεύονται ως θεία. Πολλές φορές λειτουργώ ως δίαυλος επικοινωνίας με τις μητέρες τους για κάτι που θέλουν. Γίνεται χαμός με τα οκτώ ανίψια μου. Πώς να τολμήσει να πεις κάνεις σε μένα “κάνε ένα παιδί…”» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

«Τα 15 χρόνια με τον Μάνο κυλήσαν με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες. Αλλά ποτέ με χωρισμούς. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα «δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ αν μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε. Η μητέρα μου, μου είπε το μνημειώδες πως “ο Μάνος φτιάχνει εστιατόρια για να έχει κάπου να τρώει”», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Όσο για τον τίτλο της μοιραίας γυναίκας που της έχουν αποδώσει, είπε: «Δεν ένιωθα ποτέ ωραία μοιραία γυναίκα, μόνο μια φορά έκανα την ωραία κουτή στο “Είσαι το ταίρι μου””.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τη μοιραία γυναίκα! Την ηλικία μου τη λέω από τα 29 μου, γιατί έκανα μια γκάφα και πήγα να κρύψω έναν χρόνο. Με κατάλαβε ένας φίλος φωτογράφος και είπα “άστο κοπελιά! Δεν με αγχώνει ο χρόνος, γιατί από τύχη και πρόνοια προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, δεν έχω παχύνει και προσέχω τι τρώω”», αναφέρει η ηθοποιός που τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 55.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ