Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής ήταν η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Για την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου» τόνισε: «Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το ‘Είσαι το ταίρι μου’ αλλά ήμουν 14 χρόνια ηθοποιός. Δεν έγινε όταν ήμουν στα 21 μου. Ήμουν 34. Θέλω να πω πως είχα κάνει την διαδρομή μου. Είχα δουλέψει στο θέατρο, είχα πάει από δω και από εκεί».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι στην ελληνική οικογένεια, επειδή είναι έτσι η δομή της, λίγο υπερπροστατευτική, δεν φεύγεις από το σπίτι, αυτό εμπεριέχει και έναν ευνουχισμό. Δηλαδή δεν νιώθεις ασφαλής να πατήσεις στα πόδια σου. Δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση και θέλεις πάντα να νιώθεις πως είσαι υπό τη σκέπη της οικογενείας. Δεν σου προσδίδει αυτοπεποίθηση αυτό. Έχει να κάνει, νομίζω, με τον τρόπο που μεγαλώνουμε σε αυτή την χώρα σε σχέση με άλλα κράτη… Εγώ απέκτησα αυτοπεποίθηση σιγά σιγά, βήμα βήμα. Αυτό έχει να κάνει όμως με τις ανησυχίες μου τις νοητικές, τις υπαρξιακές και τα βαθύτερα πιο μεγάλα ερωτήματα. Στο πρακτικό κομμάτι ήμουν πάρα πολύ δειλή και αργή στο να πάρω πρωτοβουλία και να είμαι αποφασιστική. Δεν ξέρω γιατί. Στα 35 έφυγα από το σπίτι μου».

Η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη προσωπική κι επαγγελματική της πορεία κι απάντησε στο αν θα βρεθεί στη σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ «Νησί 2» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν ξέρω τώρα τι ετοιμάζονται να κάνουν, αλλά για να απαντήσω ειλικρινώς τα σίκουελ παγκοσμίως δεν… Δεν είναι σίκουελ όμως αυτό, είναι ένα άλλο πράγμα. Αλλά γενικά δεν μου αρέσουν τα σίκουελ».

Τέλος σχετικά με τον ρόλο της στο «Νησί» ανέφερε: «Έχω πολύ ζωντανή μνήμη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει κάτι όμορφο και δημιουργικό που να μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό σου και να μην είναι δύσκολο. Τα εύκολα ξεχνιούνται εύκολα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ