Η παρουσιάστρια και wellness editor Κατερίνα Λάσπα ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με την τελευταία της ανάρτηση. Ένα βίντεο στο TikTok με τη μεγάλη της κόρη της Σάρα.

«Μετά από προφορικές εξετάσεις αγγλικών. Τόσο πλήρως ισχυρή ενέργεια. Η Σάρα μου… ασταμάτητη», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο βίντεο η Κατερίνα Λάσπα οδηγεί βρίσκεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, όσο η 12χρονη κόρη της στο διπλανό κάθισμα κάνει ένα εκπληκτικό lip singing.

«Δεν ήταν εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος της ήταν τιμωρία», είχε εξομολογηθεί για τη Σάρα η Κατερίνα Λάσπα. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι ξυπνούσε αρκετά νωρίς τα πρωινά και ήταν υπερδραστήρια», είχε πει για τη μεγάλη της κόρη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η παρουσιάστρια έχει ακόμα μία κόρη, την 5χρονη Άντρια. «Η Σάρα δεν το ζητούσε το αδελφάκι καθόλου. Δεν έβρισκε καν λόγο να υπάρξει άλλος άνθρωπος. Εγώ ήμουν ανοιχτή στο οτιδήποτε έρθει. Αυτός που σίγουρα ήθελε “αδελφάκι” ήταν ο άντρας μου»

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν», είχε αναφέρει ακόμα τα κορίτσια της στην εκπομπή της ΕΡΤ « Μαμά-δες».

Δείτε 10 φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Κατερίνα Λάσπα με τις κόρες της

Φωτογραφίες Instagram/cat_laspa

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ