Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου ρίχνει αυλαία με την παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να βρίσκεται ένα βήμα εκτός Star. Η φετινή χρονιά για την «Φωλιά των Κούκου» ήταν δύσκολη όχι μόνο ως προς τις τηλεθεάσεις που ήταν χαμηλές και τον σκληρό ανταγωνισμό, αλλά κι από αστάθμητους παράγοντες όπως η Covid-19, που πολλές φορές χτύπησε την πόρτα παρουσιαστών και της ομάδας.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η πρωινή εκπομπή του Star φαίνεται ότι ψάχνει καινούργιους οικοδεσπότες για την πρωινή ψυχαγωγία των τηλεθεατών. «Χρειαζόμαστε ένα γενικό lifting» ήταν, αυτολεξεί, η φράση υψηλά ιστάμενου του σταθμού για την επόμενη σεζόν. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Κατερίνα Καραβάτου έχει κάνει δυο ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού χωρίς να βρεθεί κάτι για του χρόνου. Οι καλά γνωρίζοντάς υποστηρίζουν πως μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη και την άνοδο της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, λόγω MasterChef, υπήρξε η σκέψη να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στην παρουσιάστρια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου περιμένει το οριστικό φινάλε της εκπομπής για να λήξει και η συνεργασία της με το Star.

Η επόμενη μέρα θέλει την παρουσιάστρια να έχει κάνει ήδη κάνει ένα ραντεβού με το Μega, για την ζώνη του Σαββατοκύριακου και για μια εκπομπή απέναντι από την Ναταλία Γερμανού, αφού στην πρωινή ζώνη του σταθμού θα είναι άλλοι για να κάνουν τους τηλεθεατές να χαμογελούν. Στα ονόματα που φλερτάρουν με την πρωινή ζώνη του Star, εκτός από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι και αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ενώ έχει συμβόλαιο με τον Alpha δεν αποκλείεται να βρει τη χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο της, αφού ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Το μεταγραφικό παζάρι καλά κρατεί, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να κάνουν την κίνηση ματ στην σκακιέρα της τηλεόρασης για να μην μείνουν εκτός.

Φωτογραφίες: Instagram/katerinakaravatou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ