Επτά κεριά σβήνει σήμερα στην τούρτα του ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνας. Περήφανοι γονείς η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έκαναν αναρτήσεις στα social media και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τον γιο τους, αλλά και ευχές από καρδιάς.

«Αγόρι μου ,αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου. Χρόνια πολλά! Να ’ναι η ζωή σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη, χαρά, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη. Περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου! Πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου. Σε λατρεύω», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης και μας έδειξε μια φωτογραφία μπαμπά και γιου να ποζάρουν με γκριμάτσες στον φακό.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να δημοσιεύσει μια σφιχτή αγκαλιά που της χάρισε ο γιος της και να δηλώσει πάντα δίπλα του. «Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: «Παραξενεύτηκα όταν μου πρότειναν το My Style Rocks»

Κρατερός Κατσούλης: «Όσα ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι συγκλονιστικά. Εδώ είναι αυτό που λένε “από τύχη ζούμε”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ