Τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και στον Νίκο Γεωργιάδη σχολίασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. Ο CΕΟ της Barking Well μίλησε στη συνέντευξή του για τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, τα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει, αλλά και τη φιλία που τον δένει με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Με την Κατερίνα τσακωνόμαστε γιατί νιώθω σαν αδελφός της, οπότε όταν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι κακό για εκείνη, της βάζω χέρι και το ίδιο κάνει κι εκείνη σε εμένα. Επειδή δεν ακούμε τσακωνόμαστε για 10 λεπτά και μετά τα βρίσκουμε και αγκαλιαζόμαστε. Είμαστε αρκετά ίδιοι απλώς εκείνη είναι λίγο πιο υπερβολική από εμένα.

Αν μάθαινε η Κατερίνα ότι ο σύντροφός της είναι κάπου με άλλη, δεν θα δίσταζε να πάει εκεί και να τα κάνει όλα άνω κάτω. Εγώ θα στενοχωρηθώ, θα κλάψω, μπορεί να τηλεφωνήσω και να τσακωθώ, αλλά δεν θα πάω», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν. «Ήμασταν με τον Νίκο για φαγητό οι δυο μας. Έμαθα ότι κάποιος που με ενδιέφερε ήταν κάπου με άλλη. Του ζήτησα να πάμε μαζί. Μπήκαμε στο μαγαζί και καθίσαμε τυχαία κοντά σε αυτόν που μου άρεσε και ζήτησα στον Νίκο να ανοίξει μπουκάλια. Δεν το έκανε, γιατί ήμασταν δυο άτομα», ανέφερε ο παρουσιάστρια του Alpha.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πολλές φορές την έχουν ρωτήσει αν υπάρχει κάτι πέρα από φιλία με τον Νίκο Κοκλώνη κι εκείνη τους απαντά: «Είμαστε τόσο κολλητοί που ξέρω που μένει, έχω μέχρι και τον κωδικό του κινητού του. Αυτή η σχέση θα ήταν όλη λάθος».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ