Τον τενόρο Βασίλη Κούρτη που είχε θέσει υποψηφιότητα να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision συμπάθησε ιδιαίτερα η Κατερίνα Καινούργιου. Ο γοητευτικός 29χρονος δεν επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και μίλησε στην εκπομπή σχετικά με τις αναταραχές που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το θέμα της διαδικασίας επιλογής κομματιού από την ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει τον γοητευτικό Βασίλη Κούρτη, μόλις τον είδε και μάλιστα στο τέλος της κουβέντας τους τον προσκάλεσε και στο στούντιο για να τα πουν από κοντά. «Μπορείς να έρθεις να τα πούμε και από κοντά. Σε περιμένουμε από κοντά μέσα στην εβδομάδα», είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια.

Είχε προηγηθεί εξάλλου ένας διάλογος σε χαλαρό κλίμα γύρω από την ηλικία και το ζώδιο του τενόρου. «Καλέ τι ωραίο παιδί. Βασίλη πήγαινε λίγο πιο δεξιά να σε βλέπουμε καλύτερα. Πόσο χρονών είσαι; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου, αλλά πώς δεν σε έχω δει τόσο καιρό;», αναρωτήθηκε γελώντας η παρουσιάστρια.

Όταν στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε από τον Βασίλη Κούρτη να αφήσει το τηλέφωνό του. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά άμα θες μπορείς να πάρεις το δικό μου».

«Εφόσον το δικό μου κομμάτι δεν πέρασε στους 7 μετά δεν αναρωτήθηκα κι εγώ περισσότερα πράγματα. Δεν το σκέφτηκα να δούμε τα αποτελέσματα, αν και θα μπορούσαμε. Το τραγούδι μου ακούστηκε στον κύκλο των eurofans και μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να είναι στον τριάδα. Είμαι τενόρος. Πιστεύαμε πάρα πολύ σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ