Με το hit του Νίκου Κοκλώνη «Έχω μάτι» έκανε έναρξη η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Τρίτη. Και διόλου τυχαία. 6 Δεκεμβρίου σήμερα και ο Νίκος Κοκλώνης έχει την ονομαστική του γιορτή. Από νωρίς η Κατερίνα Καινούργιου του εύχεται διαδικτυακά δημοσιεύοντας φωτογραφίες του.

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Στον καλύτερό μου φίλο. Μακάρι όλοι να είχαν στη ζωή τους έναν φίλο σαν κι εσένα. Είσαι ξεχωριστός. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο Θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει», έγραψε η παρουσιάστρια στις ευχές της που ήταν πολλές και ακόμα και στην αγγλική γλώσσα.

«Μακάρι να είσαι ευλογημένος με όλα τα πράγματα σε αυτό τον κόσμο που σε κάνουν χαρούμενο και να έχεις γαλήνη στη ζωή σου», ήταν ακόμα ένα από τα πράγματα που ευχήθηκε στον CEO της BarkingWell Media.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη και μέσα από την εκπομπή του Alpha. «Χρόνια πολλά στον Νίκο Κοκλώνη, στο αγόρι μας! Χρόνια πολλά παραγωγές μας, χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο. Ό,τι επιθυμείς! Έχεις μάτι αλλά σε αγαπάει πάρα πολύς κόσμος και σου στέλνει τη θετική του ενέργεια οπότε δεν σε πιάνει τίποτα» είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ