Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, στην προωσπική της ζωή αλλά και για το μέλλον της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανέφερε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ότι: «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη. Και για το ότι έχω δουλειά και μια εξαιρετική συνεργασία με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν κουραστική σεζόν, είχε εντάσεις, δύσκολες στιγμές, εγώ βάζω πάντα τον πήχη ψηλά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

Παίρνω πολύ τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά μέσα μου, ίσως επειδή δεν έχω ακόμα τη δική μου οικογένεια, οπότε γυρνάω σπίτι μου και τα σκέφτομαι. Δεν μπορω να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καθαρά. Φέτος όλες οι εκπομπές πήγαν σχετικά καλά, δεν υπάρχουν πλέον 25αρια. Θα δείτε αλλαγές στην εκπομπή, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι, είμαστε σε συζητήσεις. Θέλω πολύ τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Έφυγε με πολύ καλές σχέσεις, τον θεωρώ πολύ καλό δημοσιογράφο».

Για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου ότι: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».

Τέλος, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι ανοιχτή στο να ερωτευθώ. Κάποιοι έρχονται και με πλησιάζουν, αν με έβλεπαν έξω κι έστριβαν, αυτό θα ήταν θέμα. Δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο από το πρωινό. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών, δεν έχω κάνει οικογένεια, ιδανικά θα ήθελα και το λέω κι ας με κατακρίνουν που το λέω. Σεβαστό για κάποιες γυναίκες να μην το θέλουν, αλλά εμένα αυτό είναι το όνειρό μου».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Σε δείπνο με το τέλειο φόρεμα για καλοκαιρινή έξοδο – Με φιόγκους και cut outs είναι προσιτό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ