Μια τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί Κατερίνα Καινούργιου με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτή ήταν η πρώτη της επαφή με τον φακό.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου μικρό κοριτσάκι να ποζάρει στο πλευρό του πατέρα της, Δημήτρη, «Μπαμπά. Η πρώτη μου επαφή με τον φακό με εσένα», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την φωτογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της μέσα από την εκπομπή της στις 18 Νοεμβρίου. Η ίδια είχε πει τότε: ««Περαστικά στον μπαμπά μου. Περνάει λίγο δύσκολα. Μας βλέπει. Δεν έχει κορονοϊό. Έχει κάτι άλλο. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά».

Λίγες ημέρες μετά η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τα καλά νέα σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα της. H παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ