Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα με αίσθηση του γούστου αλλά και στυλ. Η στυλίστριά της Γεωργία Παντελέ πάντα γνωρίζει πώς επιλέγει για την ίδια τα πιο ιδιαίτερα σύνολα. Με τη σειρά της άλλωστε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα φροντίζει να τα αναδεικνύει όσο καλύτερα μπορεί. Ένα από τα πιο αγαπημένα της στυλιστικά τρικ είναι να τοποθετεί μια λεπτή ζώνη στη μέση της. Με αυτόν τον τρόπο δίνει ένα θηλυκό αέρα σε κάθε της εμφάνιση.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε πώς μπορούμε να φορέσουμε το σακάκι του αγοριού μας. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει με τον δικό της τρόπο το «χρυσό», στραφταλιζέ σακάκι του κολλητού φίλου της, Νίκου Κοκλώνη από τον ημιτελικό του J2US. Πώς έκανε τη διαφορά; Με μία λεπτή ζώνη κατάφερε να το μεταμορφώσει από blazer σε μίνι φόρεμα. Όπως έγραψε η ίδια «Φορέστε με μοναδικό τρόπο το σακάκι του …κολλητού σας…του αγοριού σας η του άντρα σας κορίτσια μου. Το πιο μοδάτο σακάκι για τον χειμώνα είναι φαρδύ πολύ, είναι oversized και ιδανικά μοιάζει (ή είναι) αντρικό».

Το ίδιο τρικ υιοθετεί και στα φορέματα που επιλέγει. Όταν μάλιστα η ζώνη προέρχεται από το ίδιο ύφασμα το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο κομψό και ομοιόμορφο. Το καλύτερο παράδειγμα το δίνει η Κατερίνα με ένα μικρό μαύρο φόρεμα που επιλέγει το οποίο διαθέτει και ίδια ζώνη. Ένα chic κομμάτι που θυμίζει κάτι από την Όντρεϊ Χέμπορν.

Όσο πιο ιδιαίτερα είναι τα αξεσουάρ που επιλέγουμε σε κάθε μας εμφάνιση, τόσο το καλύτερο. Και αυτό το γνωρίζει καλά η Κατερίνα Καινούργιου. Για αυτό φροντίζει ενίοτε να προσθέτει μια ζώνη vintage αισθητικής πάνω από ένα φόρεμα. Όπως εδώ που διάλεξε μια εντυπωσιακή μαύρη ζώνη με μεταλλικές λεπτομέρειες πάνω από ένα παστέλ φόρεμα. Η αντίθεση των χρωμάτων έδωσε ένα μοναδικό εφέ στο σύνολο.

Άλλο ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την εφευρετικότητα της Κατερίνας Καινούργιου έρχεται μπροστά στα μάτια μας. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε μία κομψή ζώνη σε γήινους τόνους πάνω από ένα παστέλ κοστούμι σε 70s ύφος. Αποτέλεσμα; Να δώσει μια μποέμ αλλά και σέξι χροιά στο σετ και να κάνει το κοστούμι ένα πολύ θηλυκό ρούχο.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύει πόσο αγαπά τα 60s με ένα τουίντ μοντέρνο ταγιέρ στο φωτεινό πράσινο – το Νο1 χρώμα της σεζόν. Εδώ, η ίδια διαλέγει μία χρυσαφί ζώνη-αλυσίδα πάνω από τη μίνι της φούστα και κάνει την ανατροπή. Ήδη τη φαnταζόμαστε να ζει στα Sixties και στην εποχή που βασίλευαν οι φούστες της Mary Quant αλλά και το εμβληματικό μοντέλο, η Τουίγκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ