Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο κρεβάτι με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και την ίδια να ποζάρει με εσώρουχα αποκαλύπτοντας έτσι τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Τα ευχάριστα νέα σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε καιρό αλλά εφόσον η ίδια δεν ήθελε να το αποκαλύψει, εμείς δεν μπορούσαμε να το αποκαλύψουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα συναισθήματα της Ελένης Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη αλλά το είχα καταλάβει. Το είχα καταλάβει γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το χειρίστηκε άψογα.

Συγκινήθηκα γιατί είμαστε συνομήλικες, την ξέρω, έχουμε κάνει τα πρώτα μας βήματα μαζί. Της έστειλα μήνυμα. Ήμουν ευάλωτη, ήμουν και στο baby shower της Πωλίνας. Μου απάντησε αμέσως. Τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. ”Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα”. Μιλάμε για μια κυρία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ