Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής της στον Alpha. Η παρουσιάστρια που υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό τον Τάσο Ξιαρχό, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής ήρθε αντιμετωπή με μια δύκολη κατάσταση. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και είδε ότι άγνωστοι το χάραξαν.

Η ίδια μοιράστηκε ένα video με τους διαδικυακούς της φίλους, κάνοντας την καταγγελία της για το περιστατικό. «Υπέροχοι άνθρωποι… Χάραξαν όλο το αμάξι μου με κλειδί!», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω λόγια».

Πράγματι το αυτοκίνητό της είχε χαραχθεί με κλειδί κατά μήκος όλης της πίσω πόρτας. Μόλις η Κατερίνα Καινούργιου αντίκρυσε το θέαμα δημοσίευσε ένα video στο Instagram Story της, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το άσχημο περιστατικό που της συνέβη.

Το περιστατικό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως, είχε να διαχειριστεί το πρωί και μια ακόμη ατυχία, καθώς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μια άτυχη στιγμή. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου έφυγε χθες στα μισά της εκπομπής καθώς άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του. Εκεί βρισκόταν ο σκύλος του, οποίος όμως βγήκε από την αυλή του σπιτιού του -λόγω της ανοιχτής πόρτας- και τραυματίστηκε.

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα», είπε.

Kαι συνέχισε: «Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια, το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ