Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την γνωριμία της με τη Μιμή Ντενίση αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε για τη Μιμή Ντενίση ότι: «Συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το “Άνθος του κάκτου”. Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει.

Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα».

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Τον ήξερα ως συνεργάτη σε δουλειές. Όταν χώρισε βρεθήκαμε σε μία κοινή έξοδο με συναδέλφους και νομίζω αφεθήκαμε.

Με τον Γιάννη βρισκόμαστε με ραντεβού. Νομίζω πως δεν θα ήθελα για προσωπικούς λόγους να πάω πίσω τόσο όμορφες επαγγελματικές προτάσεις.

Έλεγα πως εάν δώσεις όλο σου το είναι, θα το πάρεις πίσω ενώ στη προσωπική ζωή δεν είναι έτσι, αλλά μπορεί να φας τα μούτρα σου. Τώρα δεν πιστεύω πως είναι ή το ένα ή το άλλο.

Αν διαταρασσόταν η ζωή μου επειδή λείπω για δύο μήνες, τότε δεν είχε βάση η σχέση. Τρεις μήνες δεν αλλάζουν μία σχέση. Παράλληλα με τη δικιά μας αγάπη, έχουμε ακόμα έναν έρωτα, τη δουλειά. Όταν βλέπω τον Γιάννη να πηγαίνει χαρούμενος στο θέατρο, δεν με νοιάζει και 1 η ώρα να έρθει και να τον δω μετά. Είναι ωραία που έχουμε και οι δύο την ίδια νοοτροπία. Γυρίζω από Θεσσαλονίκη και έρχομαι με άλλον αέρα».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: «Προσπαθώ να μην ξεχάσω τη φωνή του μπαμπά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ