Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Όπως είναι φυσικό, ο αγαπημένος της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Χρόνια πολλά @katerina_geronikolou #happynameday #25november #love».

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα “ό,τι θες εσύ”. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι» έχει πει η ίδια για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία έχει σκηνοθετήσει και είναι και παραγωγός, ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: «Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ