Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στη δουλειά.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ανέφερε και για κρίσεις πανικού που έχει περάσει λέγοντας ότι: «13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω.

Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα “κοίτα, είσαι καλά”. Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με τον νευρικό μας σύστημα.

Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνεις κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει: «Δεν πρέπει να ανακαλούμε τα φριχτά. Βεβαίως έχω περάσει φριχτά, με ανθρώπους που δεν σε αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνη, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ίντριγκες σε μία σεζόν.

Πράγματα τοξικά και απαράδεκτα, που όμως με κάποιο τρόπο, όταν πραγματικά το θέλεις, απεγκλωβίζεσαι και δεν τους ξανασυναντάς. Δεν τους ξανασυνάντησα ποτέ. Αποδίδεται η δικαιοσύνη κάθε φορά. Κάθε φορά που υπάρχει κατάχρηση εξουσίας είναι τραυματικό, δεν είναι; Πιστεύω ότι η βία φέρνει πάντα βία πίσω και η κακή συμπεριφορά επιστρέφεται πολλαπλασιασμένη».

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η Κατερίνα Διδασκάλου: «Ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ