Μετά την επανασύνδεσή τους η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν γίνει αχώριστοι. Μετά το ρομαντικό ταξίδι τους στη Βενετία -το οποίο διέκοψαν για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της Εύβοιας– ο επιχειρηματίας και η πρώην νικήτρια του Survivor έφυγαν για τη Λευκάδα.

Στο νησί του Ιονίου γιόρτασαν μάλιστα και τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα. Η αθλήτρια του στίβου μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, μπροστά από την τούρτα της.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις υπέροχες ευχές, εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους», έγραψε λίγο μετά το ξεχωριστό πάρτι που της ετοίμασαν από όπου δεν έλειψαν και τα βεγγαλικά.

Ανάμεσα από στα δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν κι εκείνο της Μαρίνας Ζάρα που πρόσφατα, όπως αποκάλυψε το okmag.gr, χώρισε με τον Λάμπρο Χούτο και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Πόσο όμορφο ζευγάρι», έγραψε η τραγουδίστρια.

Κάτω από την φωτογραφία σχολίασε με μία καρδιά και ο Δημήτρης Φιντιρίκος που μοιράστηκε και στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων στα stories του στο Instagram.

Το okmag.gr εξασφάλισε δύο ακόμα φωτογραφίες από τις πρόσφατες εξορμήσεις του ερωτευμένου ζευγαριού που επιβεβαιώνουν ότι είναι συνεχώς μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ