Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη στην εκπομπή Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη προκάλεσαν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία (Υψηλάντη) και μου έλεγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη. Σε μια στιγμή μου είπε “δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;”.

Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις!”. Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε».

Η Άννα Φόνσου σχολίασε τα παραπάνω μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό»: «Είναι μικρότητες αυτές για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ σαν φίλη της, είναι να την αφήσουμε λίγο ήσυχη. Είναι ντροπή μια γυναίκα που έχει φύγει 28 χρόνια και δεν μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα να μιλάμε για την Αλίκη.

Να παρακαλάτε να πεθάνω εγώ γρήγορα, γιατί θα έχετε τροφή για πολλά χρόνια! Και για ψέματα που θα ειπωθούν αλλά και για αλήθειες. Εγώ έχω μεγάλο ερωτικό βίο και έτσι θα έχετε πολλά χρόνια για να ασχολείστε μαζί μου.

Οι άνδρες που είχα εγώ ήταν άνδρες με Α κεφαλαίο. Οπότε δεν έχω καμία ανησυχία ότι θα με εκθέσει κανένας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ