Η Καρολίνα Καλύβα σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor Αll Star αλλά και τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» και εξήγησε ποια είναι τα συναισθήματά της, εφόσον έχει περάσει λίγος καιρός που είναι μακριά από τον Μάριο Πρίαμο.

«Εκθέτεις, όπως και να’ χει, λέγοντας ονόματα. Δεν σε αφορά κιόλας. Εκείνη τη στιγμή δίνεις τη δική σου προσωπική συνέντευξη, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις στη φόρα προσωπικά άλλου. Οκ, είσαι σε ένα παιχνίδι, έχει και μία κατεύθυνση από τον ρεπόρτερ. Δεν ξέρω σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ευρυδίκη. Δεν έχουμε γνωριστεί. Την είδα μόνο στα γενέθλια της Βρισηίδας, αλλά δεν μου άρεσε αυτό», είπε αρχικά για τη συνέντευξη της Παπαδοπούλου στην οποία εξηγούσε ποια είναι η τρίτη κοπέλα με την οποία συνευρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος.

Και εξήγησε εάν πίστεψε το φιλί που ακούστηκε ότι δόθηκε ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν το πίστεψα. Όχι ότι λέει ψέματα ο Μπάρτζης. Ο τρόπος που τα λέει ο Μπάρτζης παρεξηγεί. Όπως έχουμε εμείς την καλύβα μας έτσι και το crew έχει την δική του καλύβα, η οποία είναι σε απόσταση πολύ κοντινή. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω εκεί ήταν το spot που συζητάνε, συζητούσανε…»

«Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει αισθήματα για τον οποιονδήποτε, είναι δικό του θέμα. Το τι κάνεις εσύ, το πως το βλέπεις εσύ πάλι είναι δικό σου θέμα. Μου ρίχνει την ενέργεια το να κάτσω να δω τι γίνεται. Δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία ή η κάθε Ελευθερία», πρόσθεσε.

«Δεν έχει τελειώσει συναισθηματικά, αλλά έχει μπει σε παύση σίγουρα», είπε στο τέλος, εξηγώντας πως αισθάνεται ότι η Ελευθερία πετάει σπόντες για εκείνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ