Με ανανεωμένο look και πολύ εντυπωσιακό στυλ έδωσε «το παρών» στο Gala Women’s Stories στη Βενετία η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί. Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλικής δημοκρατίας Νικολά Σαρρκοζί παρευρέθηκε στη λαμπερή βραδιά.

Tο γκαλά πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Την Παρασκευή το βράδυ, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας (RSIFF) και το Vanity Fair συναντήθηκαν για να γιορτάσουν τα γυναικεία ταλέντα τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα.

Γυναίκες που διαμορφώνουν την κινηματογραφική βιομηχανία και δημιουργούν εξαιρετικές ιστορίες που έχουν τεράστια απήχηση στο κοινό σε όλο τον κόσμο.

Το γκαλά έλαβε χώρα στο Palazzo Rocca Contarini Corfù με θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας και συμμετείχαν αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου, μοντέλα και προσωπικότητες που συμμετείχαν στη νέα ετήσια εκδήλωση στη Τζέντα – το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 10 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κινηματογραφιστής Χάιφα αλ-Μανσούρ αποκάλυψε: «Είναι απίστευτη τιμή που επιστρέφω στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για το Γκαλά Γυναικών στον Κινηματογράφο. Είμαι πολύ ευγνώμων στο Vanity Fair που με συμπεριέλαβε σε αυτή την απίστευτη εκδήλωση με όλες αυτές τις εξαιρετικές γυναίκες. Η Βενετία είναι το «σπίτι» μου φεστιβάλ από την κυκλοφορία της πρώτης μου ταινίας Wadjda εδώ πριν από δέκα χρόνια. Ήμουν πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Βενετία για τη συνέχεια της σαουδαραβικής μου ταινίας, The Perfect Candidate, και ελπίζω να επιστρέψω με μια άλλη σαουδαραβική ταινία πολύ σύντομα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ