Ο Kάνιε Γουέστ είναι ανένδοτος ότι η πρώην πεθερά του, Κρις Τζένερ, έκανε σεξ με τον επί χρόνια αντίπαλό του Drake. Κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης εμφάνισης σε podcast χθες Κυριακή, ο ράπερ του Gold Digger επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η πρώην πεθερά του έκανε σεξ με τον Drake.

«Ναι, αυτό ήταν σκληρό», είπε ο 45χρονος στο podcast Drink Champs, προσθέτοντας ότι ο 35χρονος Καναδός, Drake είναι ο «μεγαλύτερος ράπερ που υπήρξε ποτέ».

Ο σχεδιαστής του Yeezy ανέφερε την υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του καλλιτέχνη και της Kρις Τζένερ σε μια ανάρτησή του στο Instagram που μοιράστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση την Κυριακή, ο ράπερ αναφέρθηκε στον φίλο της Τζέρνερ, Κόρεϊ Γκαμπλ.

«Ξέρει τι σημαίνει», είπε ο Κάνιε Γουέστ. «Ο Κόρεϊ ξέρει τι σημαίνει». Εκτός από τους ισχυρισμούς του για την Tζένερ και τον Drake, ο ράπερ έκανε μια σειρά από αμφιλεγόμενες δηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Ο καλλιτέχνης επανέλαβε επίσης τον διαψευσμένο ισχυρισμό ότι ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από κατανάλωση φαιντανύλης και όχι από αστυνομική βία. Μετά την εμφάνιση του Γουέστ στο Drink Champs, ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του Φλόιντ έγραψε στο Twitter ότι σκέφτονται να μηνύσουν τον ράπερ για τα τελευταία του σχόλια.

«Αν και δεν μπορεί κανείς να δυσφημίζει τους νεκρούς, η οικογένεια του #GeorgeFloyd εξετάζει το ενδεχόμενο μήνυσης για τις ψευδείς δηλώσεις του Κάνιε σχετικά με τον τρόπο θανάτου του», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων Λι Μέριτ.

Επίσης τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, ο Γουέστ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αγοράσει το Parler, τη συντηρητική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται ο σύζυγος της Όουενς, Τζορτζ Φάρμερ, αφού αποκλείστηκε από τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Instagram λόγω των αμφιλεγόμενων αναρτήσεων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ