Υπό κατάρρευση βρίσκεται το σπίτι του Κάνιε Γουέστ στο Λος Άντζελες, αξίας 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο βρίσκεται οκτώ μίλια μακριά από το σπίτι της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν.

Αεροφωτογραφίες του ακινήτου αποκαλύπτουν ότι οι τοίχοι έχουν αρχίσει να πέφτουν και οι φράχτες που περιβάλλουν το σπίτι έχουν επίσης καταρρεύσει. Ο 45χρονος ράπερ όχι μόνο ζούσε στο χώρο αλλά λέγεται ότι το χρησιμοποιούσε και ως έδρα τόσο για την Sunday Service όσο και για την Donda Academy.

Ο ράπερ φαίνεται μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν, να έχει αφήσει την περιουσία του στο έλεος της μοίρας της. Το ακίνητο διαθέτει ένα εκπληκτικό πέτρινο τζάκι που ξεκινά από το δάπεδο μέχρι την οροφή, διαθέτει πατώματα από μασίφ ξύλο, τεράστιες θολωτές οροφές, μία ευρύχωρη και εντυπωσιακή σουίτα στο ισόγειο και μία μπανιέρα σε στιλ σπα.

Επιπλέον, έχει δύο ανεξάρτητους ξενώνες, έξι δωμάτια, συνολικά επτά μπάνια, γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων, τεράστιο αχυρώνα, μαντρί και άφθονο χώρο για πισίνα ή αμπελώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ