Μπορεί ο χωρισμός του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν να ανακοινώθηκε από τον Φεβρουάριο όμως η σχέση τους δεν σταματά να απασχολεί τον τύπο.

Το νέο τραγούδι του Κάνιε Γουέστ έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά τις ισορροπίες. Φέρει τον τίτλο Hurricane από τον δίσκο Donda, το οποίο λέγεται πως αναφέρεται σε μία άλλη γυναίκα. Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για μία παλιά απιστία του ράπερ η οποία κρατήθηκε κρυφή μέχρι σήμερα.

Η εφημερίδα Sun, αποκαλύπτει πως o Κάνιε Γουέστ απάτησε την Κιμ λίγο μετά την γέννηση του γιου τους Σέιντ, που είναι τώρα πέντε ετών. Η περίοδος εκείνη ήταν δύσκολη και για τους δύο. «Ο Κάνιε απάτησε την Κιμ με μία πασίγνωστη τραγουδίστρια. Την περίοδο που συνέβη, ο Κάνιε ζούσε κυρίως στο σπίτι του στο Χόλιγουντ, επειδή ήταν πιο κοντά στο στούντιό του και δεν μπορούσε να γυρίζει στην Κιμ και το νεογέννητο, όταν έκανε αυτά τα πάρτι αργά το βράδυ…

Photo by Nicolas Briquet/ABACAPRESS.COM

Η μόνη έγνοια της Κιμ Καρντάσιαν ήταν να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και να κάνει γυμναστική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Κάνιε Γουέστ προτιμούσε να λείπει από το σπίτι συνέχεια, μένοντας έτσι μακριά από τα γενέθλιά του. Είναι πραγματικά λυπηρό. Μετά από αυτό η Κιμ ορκίστηκε να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ