Ερωτευμένοι όσο και τον πρώτο καιρό δηλώνουν η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ και ο μουσικός Μπέντζι Μάντεν, μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Το ζευγάρι γιόρτασε την έβδομη επέτειο του γάμου τους και ο Μάντεν μοιράστηκε στο Instagram ένα αφιέρωμα, γράφοντας στη λεζάντα ότι «πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή». Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την κόρη τους Ράντιξ, τον Δεκέμβριο του 2019.

«Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος», συνέχισε. «Το να το αποκαλούμε μήνα του μέλιτος δεν το καλύπτει. Η πραγματική ζωή. Η μόνη πραγματική πρόκληση που έχουμε είναι να κάνουμε τον χρόνο να κυλά πιο αργά γιατί η ζωή περνάει γρήγορα στον ευτυχισμένο δρόμο. Ξέροντας ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, οικογένεια Κάμερον Ντίαζ, χαρούμενη επέτειο, σ’ αγαπώ! ».

Η Κάμερον Ντίαζ απάντησε στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε ο Μπέντζι Μάντεν: «Εγώ αγαπώ (με μια καρδιά) ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ [sic]. Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος = Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ