Καλεσμένη στην εκπομπή Τhe 2Night Show με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Καλομοίρα. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη.

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο “Πιο Πολύ Την Κυριακή”. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου θυμήθηκε πως στο Παρίσι ήταν μια στιγμή που τσακώθηκαν. Μαλώσαμε στο Παρίσι όταν πήγαμε στο runway σόου της Σίλιας Κριθαριώτη. Ο Γιώργος λέει την αλήθεια αλλά είναι στιγμές που δεν θέλω να ακούσω την αλήθεια. Κάνε τον Κινέζο και πες ψέμα, γιατί εγώ αυτό δεν μπορώ να το φτιάξω εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. “Τον ρώτησα εγώ σου αρέσει αυτό;”. Και εκείνος μου απάντησε πως δεν του άρεσε. πως ήταν χάλια. Αν δεν μπορώ να το φτιάξω τι μου το λες; Περίμενε να τελειώσει το πράγμα να μην χαλάσω τη διάθεσή μου, και μετά όταν τελειώσει πες μου “Αγάπη μου, μωρό μου, την άλλη φορά φέρε αυτό γιατί είναι πιο ωραίο”. Έχω δίκιο;».

Εγώ ζηλεύω πιο πολύ τον Γιώργο. Αλλά τον εμπιστεύομαι. Δεν τσεκάρω κινητά. Εκείνος δεν με ζηλεύει και με νευριάζει αυτό» τόνισε η Καλομοίρα.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ