Από την Ουάσινγκτον, που βρίσκεται ακόμα μαζί με την οικογένειά της, μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα που απαντούν στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision. Η Καλομοίρα έκανε ένα μυστικό ταξίδι αστραπή στη χώρα μας προκειμένου να βρεθεί στο στούντιο αναζητώντας να βρει το ιδανικό κομμάτι για να βρεθεί ξανά στη σκηνή του μουσικό διαγωνισμό. Φαίνεται πως η 36χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας τον Μάιο του 2022 στην Ιταλία- πιθανότατα στο Τορίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καλομοίρα είχε προχωρημένες συζητήσεις και με το ΡΙΚ για την περασμένη χρονιά -που εκπροσώπησε τελικά την Κύπρο η Έλενα Τσαγκρινού- αλλά ο κορονοϊος ανέτρεψε τους προγραμματισμούς της. Η επιθυμία της όμως να βρεθεί και πάλι στη σκηνή της Eurovision δεν έσβησε.

Να θυμίσουμε ότι η Καλομοίρα είχε πάει στη Eurovision με την Ελλάδα το 2008 ερμηνεύοντας το κομμάτι My Secret Combination και μάλιστα τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Όσο για τα σχέδια της οικογένειας της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα, προς το παρόν βρίσκονται σε αναμονή. Το ζευγάρι είναι στην Αμερική με τα τρία του παιδιά και αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μόλις «κλειδώσουν» οι συζητήσεις για τη Eurovison.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ