Στη Νέα Υόρκη έχει επιστρέψει η Καλομοίρα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές, και πριν από δύο περίπου εικοσιτετράωρα τραγούδησε στο Blue Dream Gala για μια εκδήλωση που οργάνωσε η Ορθόδοξη εκκλησία στα Χάμπτονς.

Η Καλομοίρα ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη βραδιά.

Μια παράσταση που θα θυμόμαστε.. για μια ζωή! Η ελληνική διασπορά είναι περισσότερο από τεράστια, επιδραστική, γεμάτη έμπνευση & θετική ενέργεια! Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στο Blue Dream Gala και υποστηρίξαμε όλοι μαζί τον μεγάλο σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Νιώθω ταπεινή από την τεράστια αγάπη που μου δείξατε και πώς με αγκαλιάσατε σας ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Προσευχήθηκε στα Χάμπτονς

Η Καλομοίρα μάλιστα προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση, μέσα από τον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χάμπτονς, όπου προσευχήθηκε με τους πιστούς και τραγούδησε για όσους πιστούς βρέθηκαν εκεί.

«Η εκκλησία μας από μικρό παιδί ήταν και είναι για μένα η σταθερά μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον οραματιστή, ηγέτη, Πρεσβύτερο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Father Alex Karloutsos, για την πρόσκλησή του και νιώθω ευλογημένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να προσευχηθώ στο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χάμπτονς μαζί με όλους τους πιστούς».

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Η φωτογραφία με τους κουμπάρους της στην Πάρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ