Οι ανασκοπήσεις και οι στόχοι για τη νέα χρονιά δουλεύονται αρκετό καιρό μέσα μας, όμως οι μέρες των γιορτών λειτουργούν μέσα μας σα να γίνεται μια επανεκκίνηση. Τους δικούς της στόχους για το 2023 έθεσε στον εαυτό της και η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε στo Madwalk ευχαριστήθηκε τις ημέρες των γιορτών και μοιράστηκε με τους followers της όσα θέλει να υλοποιήσει τη νέα χρονιά που ξεκινά.

Οι 3 στόχοι που έθεσε η Καλομοίρα για το 2023

Συγκεκριμένα η Καλομοίρα έχει θέσει 3 κύριους στόχους, να δουλέψει το άγχος της, να μάθει να μαγειρεύει υγιεινές συνταγές και να γίνει ακόμα καλύτερη μαμά για τα παιδιά της.

Αρχικά η Καλομοίρα ανέφερε: «Πρόπερσι για εμένα ήταν η ψυχή μου να είναι ελεύθερη. Το δούλεψα πολύ και έχει ελευθερωθεί έτσι δεν νιώθω κάτι φέτος να κάνω με την ψυχή. Φέτος θέλω να δουλέψω το άγχος μου. Μου το είπε και ο ψυχαναλυτής μου ότι πρέπει να κάνω ανάσες. Για παράδειγμα σήμερα ήρθαν όλοι στο σπίτι μου για την Πρωτοχρονιά είχα brunch. Ήταν υπέροχα, αλλά κάποια στιγμή αγχώθηκα γιατί είχα ακόμα τα πιάτα άπλυτα μέσα στον νεροχύτη, δεν είχα τελειώσει και ερχόταν κόσμος. Είπα ότι αυτός είναι ο στόχος μου για το 2023, να μην αγχώνομαι για βλακείες και να είμαι πιο ήρεμη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το δεύτερο πράγμα που έχω θέσει ως στόχο είναι, να μάθω κάποιες καινούργιες πιο υγιεινές συνταγές. Διαβάζω να πάρω ιδέες και θα σας τα δείξω. Για τα Madwalk έχασα 4 κιλά. Νομίζω έβαλα τα 2 τις γιορτές. Θέλω να βρω νόστιμες συνταγές χωρίς πολλές θερμίδες».

Τέλος έθεσε ακόμα έναν στόχο: «Το τρίτο είναι να είναι να είμαι όσο καλύτερη μαμά μπορώ για τα παιδιά μου. Να τους μάθω να διαβάζουν ελληνικά, μιλάνε αλλά το διάβασμα το δουλεύουμε και να στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί. Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι μου για το 2023», είπε η Καλομοίρα.

@itskalomira

Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας! Γεμάτη αγάπη, υγεία, χαμόγελα και με πολλές, πολλές i mean πολλεεεεές επιτυχίες και χαμόγελα ❤️ Let’s rock in 2023! #Kalomira #Happy2023 #2023Resolutions #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral

♬ original sound – Kalomira

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ