Μετά τη Μύκονο, η Ισπανία. Ο λόγος για την οικογένεια του Γιώργου Μπούσαλη και της Καλομοίρας Σαράντη που μετά τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων συνεχίζουν το tour τους στη Μαδρίτη.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης το ζευγάρι ανέβασε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μπούσαλης σημειώνει: Tαξίδι στην Ευρώπη Πρώτη στάση Μαδρίτη». Το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο μαζί με τα τρία τους παιδιά, τα δίδυμα αγόρια τους Νίκο και Δημήτρη και την κόρη τους Αναστασία.

Το 5χρονο κορίτσι είναι πολύ γλυκό, ενώ μοιάζει πολύ με τη χαριτωμένη μητέρα της. Οι πόζες της Αναστασίας στον φακό είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο, το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι για τα 12 χρόνια γάμου που έκλεισαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετοι ενώ δεν σταμάτησαν αν διασκεδάζουν και να κάνουν catch up με τα αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Από ότι φαίνεται οι διακοπές τους μόλις ξεκίνησαν. Το ίδιο και η περιοδεία τους σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ