Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών αποφάσισαν να περάσουν στην Πάρο η 36χρονη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της. Ο φακός του περιοδικού τούς απαθανάτισε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου στη Νάουσα. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί μαζί με τον κουμπάρο και νονό των δίδυμων γιων τους Αγάπιο Παπαδαμαντίου και τη σύζυγό του Ιβάνα. Μαζί τους αυτή τη φορά δεν ήταν τα τρία παιδιά τους, οι 8χρονοι Νίκος και Δημήτρης και η 5χρονη Αναστασία Καλομοίρα.

Νωρίτερα το ζευγάρι είχε κάνει μια πολυήμερη κρουαζιέρα στη ελληνικά νησιά μαζί με τα παιδιά τους, καλεσμένοι των νονών της κόρης τους,
Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι, ειδικά όταν έχει παιδιά –όπως ο Γιώργος κι εγώ–, να μην ξεχνάει ποτέ να περνάει χρόνο ως ζευγάρι και να αφιερώνουν κάποιες ρομαντικές στιγμές μόνο γι’ αυτούς» έχει πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. Επιστρέφοντας από την Πάρο, η Καλομοίρα με τον Γιώργο ταξίδεψαν οδικώς με τα παιδιά τους στον τόπο καταγωγής του ζευγαριού, το χωριό Νιάτα της Λακωνίας, ενώ στη συνέχεια προγράμματιζαν να παραθερίσουν όλοι μαζί στην Κεφαλονιά, ένα νησί το οποίο επισκέπτονται συχνά καθώς εκεί διαμένουν μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ