Ο γάμος τελικά δεν σκοτώνει τον έρωτα και αυτό το ξέρει καλά η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή ερμηνεύτρια που μοιράζεται μια όμορφη ζωή με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, μετά από 25 χρόνια γάμου παραμένει ερωτευμένη μαζί του. Αυτήν τη φορά, μάλιστα η Καίτη Γαρμπή έκανε μια γεμάτη αγάπη αφιέρωση στον Διονύση Σχοινά.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ρομαντικό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά. Η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλο.

Η φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά του ζευγαριού συνοδεύτηκε και από μια γεμάτη αγάπη αφιέρωση από την Καίτη Γαρμπή. «Μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας, όλα τα χρόνια που θα ‘μαστε μαζί, Διονύση Σχοινά, αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Ο συγκεκριμένος στίχος είναι από το τραγούδι «Μόνο Αγάπη» του Γιάννη Πάριου, που φαίνεται ότι ανήκουν στα αγαπημένα του ζευγαριού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις αρχές του Μάη -στις 4 του μήνα- το ζευγάρι έχει την επέτειο του γάμου του και κλείνει 25 χρόνια κοινής πορείας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά, που είναι η αδυναμία τους. Πέρασαν όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και παραμένουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή έχει μείνει στην ιστορία, διότι αυτή έγινε στον «αέρα» της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλάς, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το 1996. Στην αλλαγή του χρόνου ο γνωστός τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του ένα δαχτυλίδι και της πρότεινε on air να τον παντρευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ