Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ αποφάσισαν μαζί το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο μωρό τους. Το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του στις 2 Φεβρουαρίου. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα του μικρού τους, μια πηγή λέει στο People ότι «θα το μοιραστούν όταν η Κάιλι Τζένερ είναι έτοιμη».

«Ο Τράβις και η Κάιλι διάλεξαν ένα όνομα μαζί», λέει η πηγή και προσθέτει ότι η μαμά των δύο παιδιών θα το μοιραστεί «σε λίγες μέρες» και «θέλει να βεβαιωθεί ότι της αρέσει το όνομα» πριν το ανακοινώσει.

Οι θαυμαστές της όμως έχουν ήδη μοιραστεί τις εικασίες για το όνομα του νεογέννητου, με πολλούς από τους ακόλουθους της Κάιλι Τζένερ να πιστεύουν ότι οι γονείς επέλεξαν το όνομα Άγγελος για το αγοράκι τους.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι αρκετοί από τους ακόλουθους της Κάιλι Τζένερ συμπεριέλαβαν το ψευδώνυμο Άγγελος στις απαντήσεις τους στην ανάρτησή της στην ανακοίνωση και χρησιμοποίησαν emoji αγγέλου.

«Angel Pie», σχολίασε η ΚρίςΤζένερ στην ανακοίνωση, ενώ ο makeup artist της Κάιλι, Άριελ Τεχάδα πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να συναντήσω το μικρό αγγελούδι» Η Κιμ Καρντάσιαν συμπεριέλαβε ένα emoji αγγέλου στο σχόλιό της στην ανάρτηση ενώ η στενή φίλη της Κάιλι Τζένερ, Stassie Karanikolaou έγραψε «angel baby» Αλλά το όνομα Άγγελος είναι επίσης πιθανό να αναφέρεται στα γενέθλια του μωρού, 2 Φεβρουαρίου 2022 (2/2/22), που αντιπροσωπεύει έναν αριθμό αγγέλου στην αριθμολογία.

Οι αριθμοί αγγέλων είναι επαναλαμβανόμενες ακολουθίες ή μοτίβα ψηφίων που φαινομενικά εμφανίζονται σε τυχαία σημεία, για παράδειγμα βλέποντας την ώρα 11:11 σε ένα ρολόι. Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτοί οι αριθμοί εμφανίζονται χωρίς λόγο, πολλοί αριθμολόγοι και πνευματιστές λένε ότι αυτές οι ακολουθίες δεν είναι απλώς μια σύμπτωση, είναι σημάδι από τους αγγέλους.

Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι περίμενε το δεύτερο μωρό της με τον Τράβις Σκοτ σε ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων στο Instagram που τελείωνε με τη μεγάλη αδερφή Στόρμι, να φιλάει την κοιλιά της μαμάς της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ