Ενθουσιασμένη δηλώνει από την Ελλάδα η διεθνής σταρ, Κάιλι Μινόγκ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αλλάξει το πρόγραμμά της και να μείνει περισσότερες μέρες στη χώρα μας. Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε η πρόσκληση από την οικογένεια Μαρινάκη να πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στο πάρτυ της ναυτιλιακής εταιρείας Capital στο Island την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Εξάλλου ήταν μια μεγάλη γιορτή για την οικογένεια αφού αυτή τη σεζόν o Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Europa Conference League αλλά και το UEFA Youth League. Στα παρασκήνια της εκδήλωσης η Κάιλι Μινόγκ γνωρίστηκε με τον γιο του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Λονδίνο ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις της οικογένειας και έχει συμβάλλει στην επιτυχία της βρετανικής ομάδας Nottingham Forrest.

Αντώνης Δημητριάδης: Έπαιξε μουσική στο live της Κάιλι Μινόγκ στo Island

Μετά την εμφάνισή της, η Αυστραλή τραγουδίστρια αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της οικογένειας Μαρινάκη να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης στη Μύκονο, όπου και φιλοξενείται ακόμα στο σκάφος τους. «Συμπάθησε πολύ τον Μιλτιάδη από την πρώτη στιγμή και εκείνος έχει φροντίσει να περάσει αξέχαστα» λέει πηγή στο okmag.

Μαζί τους βρέθηκε και ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος είχε αναλάβει και την παραγωγή της live εμφάνισής της που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών Ποσειδωνίων. Ο Αντώνης Δημητριάδης, που είναι ταυτόχρονα και dj στο Nammos φρόντισε το καθημερινό πρόγραμμα της Κάιλι Μινόγκ ενώ εκείνη τον απόλαυσε να παίζει μουσική τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο. Οι δυο τους μάλιστα συμφώνησαν να συνεργαστούν και δισκογραφικά στο άμεσο μέλλον, με τον Αντώνη Δημητριάδη να υπογράφει ένα από τα remix των παγκόσμιων επιτυχιών της.

Διαβάστε επίσης: Κάιλι Μινόγκ: Τα λαχταριστά φαγητά που έφαγε στις διακοπές της στη Μύκονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ