Στο πάρτι για τα 30 χρόνια πορείας της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση συναντήθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι τρεις γυναίκες έκαναν κοινές δηλώσεις στις κάμερες εξυμνώντας με τον τρόπο αυτό την ευγενή άμιλλα ανάμεσά τους. Αφού μίλησαν για την πολυετή γνωριμία τους με τη Ζήνα Κουτσελίνη απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Οι απαντήσεις των Κ. Καινούργιου, Φ. Σκορδά και Σ. Τσιμτσιλή

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκαν για το αν θα συνεργαζόντουσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Εναλλάξ, δύο ημέρες η μία, δύο η άλλη. Είναι τόσο θεωρητικό το σενάριο που είναι στη λογική ”αν η γιαγιά μου είχε ροδακια”. Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους, είμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπήρχαμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου με το γνωστό της χιούμορ δήλωσε: «Εξαρτάται αν ήταν μεγάλο το ποσό…» και τόνισε πως δέχτηκε την πρόταση του Alpha επειδή παίρνει καλή πάσα από το Happy Day.

Η Φαίη Σκορδά από τη δική της πλευρά τόνισε: «Εμείς οι δύο (σ.σ. με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή) το έχουμε ζήσει και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα δέσιμο που άσχετα από την καθημερινότητα που δεν την μοιραζόμαστε, δεν φεύγει. Εγώ διασκεδάζω με την Κατερίνα».

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ αποκάλυψε πως αν η Φαίη έκανε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από εκείνη θα της έστελνε συγχαρητήρια για πολλούς λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ