Σε ένα λαμπερό event παρουσίασε η Josephine το βράδυ της Κυριακής (12/11) το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα καλά κορίτσια» και δίπλα της, ήταν και ο Νίνο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρακολουθούσε όλη την ώρα τη σύντροφό του και έβγαλαν μαζί διάφορες, κοινές φωτογραφίες.

Η Josephine πραγματοποίησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε τόσο για το νέο της άλμπουμ όσο και για τη σχέση της με τον Νίνο:

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δεν μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω και εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί.

Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του».

Διαβάστε επίσης: Josephine: Ο Νίνο στο πλευρό της στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ