Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τη Josephine η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές μουσικές επιτυχίες της!

Η Josephine θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας μαζί της τον Φειδία και τον Σωτήρη όπως ανέφερε και ο Νίκος Κοκλώνης.

Μετά το τέλος της εμφάνισής της, η εκρηκτική τραγουδίστρια πραγματοποίησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision 2025.

«Θα μπορούσατε να με δείτε κριτή στο J2US, τα ακούω όλα, έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου, εννοείται πως θα μου άρεσε.

Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει. Το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχω τόση δουλειά με το τραγούδι που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης. Έχουν έρθει κατά καιρούς προτάσεις αλλά για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Και δεν έχει γίνει πρόταση γάμου».

Διαβάστε επίσης: Josephine: Η εκρηκτική performer σε μια εμφάνιση έκπληξη στο 15ο live του σόου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ