Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Στέλλα Σολωμίδου, Η παρουσιάστρια αποχώρησε το Σάββατο από το J2US μαζί με τον παρτενέρ της, Πάνο Καλίδη. Τη Δευτέρα βρέθηκ στο πλατό της εκπομπής και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο κόσμος υποφέρει. Η αρρώστια της εποχής είναι η μοναξιά. Μέσα από την εκπομπή μου επικοινωνώ άμεσα με τον κόσμο. Με παίρνει πολύς κόσμος. Δίνω το κινητό μου στον κόσμο που το ζητάει, μιλάμε και τους στηρίζω. Τους παρηγορώ,. Το τι γίνεται δεν μπορείς να φανταστείς. Με παίρνουν γυναίκες που έχουν χάρει τους συζύγους τους. Και τους λέω πως υπάρχουν και χειρότερα., Και μετά συνέρχονται. Γιατί ο πόνος είναι πόνος δεν φεύγει» είπε η κυρία Στέλλα.

Θυμίζουμε πω την Παρασκευή η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», βρέθηκε στις πρόβες και μίλησε με κάποια από τα «δίδυμα» που πρωταγωνιστούν στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Στις πρόβες ήταν και η Στέλλα Σολωμίδου. Η ίδια μάλιστα θα τραγουδούσε Σάκη Ρουβά και το «Έλα μου» με τον περίφημο στίχο «Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Έλληνα σταρ: «Αισθάνομαι ρουβίτσα! Σάκη μου θέλω τη στήριξή σου και την ενέργειά σου γιατί πολύ σε αγαπώ». Τελικά το κομμάτι δεν ήταν γούρικο για την παρουσιάστρια.,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ