Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη επέστρεψαν στο J2US, και ερμήνευσαν το τραγούδι Baby, Come to Me.

Ένα ερωτικό ντουέτο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Patti Austin το 1981 στον δίσκο της Every Should Have One. Το ντουέτο της ήταν ο James Ingram. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως single το 1982 και έφτασε στο νούμερο 73 του Billboard Hot 100!

Ο Γιάννης με την Ειρήνη απόψε ερμήνευσαν μία από τις πολλές επανεκτελέσεις, η οποία ανήκει στο δημοφιλή Αμερικανό σαξοφωνίστα Kenny G, με την υπέροχη φωνή του τραγουδιστή της σόουλ Daryl Hall και κυκλοφόρησε το 2005.

Τέσσερα εννιάρια απέσπασαν από την κριτική επιτροπή για την ερμηνεία τους, όμως η βραδιά είχε κι άλλες εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει αύριο τα γενέθλια του και η παραγωγή του είχε ετοιμάσει μία έκπληξη.

Εκτός από την τούρτα, έπαιξε κι ένα βίντεο με αδημοσίευτες φωτογραφίες του από την παιδική του ηλικία με τους γονείς του.

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τα λόγια για τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της παραγωγής –και όχι μόνο- για τις ευχές και την έκπληξη, ενώ ανέφερε πως πρώτη φορά του συμβαίνει live κάτι τέτοιο.

Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλιά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για τον Νίκο Κοκλώνη  και το σόου.

«Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί σε εκπομπή live, αισθάνομαι λίγο περίεργα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σε αυτή την εκπομπή έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ, έχουμε τις διαφορές μας, έχουμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά στο τέλος συμφωνούμε γιατί όλοι θέλουμε το καλό της εκπομπής. Γιατί ο Νίκος δίνει και την ψυχή του για να πετύχει κάποια πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ