Ένα ακόμη live του J2US ολοκληρώθηκε με πολλές εκπλήξεις και καλεσμένους. Μάλιστα στο τέλος του επεισοδίου ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως από το σόου αποχωρεί η Ειρήνη Μερκούρη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος μάλιστα το πρωί της Κυριακής ανέβασε σχετικό post στο Facabook.

Η ανάρτηση στο Facebook

Ο γιός της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη θέλησε να εξηγήσει γιατί δεν τον είδαμε στη σκηνή του J2US στο τέλος του σόου: «Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολύ δουλεία. θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στο σκηνή για έναν και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πιάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και , το κλείδωσαν, και δεν υπάρχει καμμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό! Όπως που είπαν από την εταιρεία τέτοιο επίπεδο χακαρίσματος, έχουν δει μόνο μια φορά…».

Mάλιστα στο τέλος της ανάρτησης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σημειώνει: «Νομίζω Νίκο (Κοκλώνη) πως σε κάλυψα, πραγματικά σε εκτιμώ πολύ, όπως και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο J2US. Μουσικοί, τεχνικοί, όλους που εργάζονται στην παραγωγή, τον Μάριο τον Ψιμόπουλο, όλους εκείνους που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γενικά όλο το team. Εύχομαι καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά που συνεχίσουν και το καλύτερο ζευγάρι να κερδίσει στον τελικό. Καλή συνέχεια!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ