Ο Biased Beast και η Λουίζα Πυριόχου είναι από τα ζευγάρια που έχουν δείξει ότι θα έχουν μέλλον στο J2US. Ο εκρηκτικός Κύπριος performer και η ηθοποιός Λουίζα Πυριόχου live το live αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικά είδη με την ίδια ευκολία και αποτέλεσμα που ενθουσιάζει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές.

Στο 4ο live του J2US ο Biased Beast και η Λουίζα Πυριόχου ερμήνευσαν στην σκηνή του J2US «Το τραγούδι των γύφτων» και έκαναν το κοινό να ανατριχιάσει.

«Ήταν εξαιρετική ερμηνεία. Από τις καλύτερες», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή. «Είναι ένα σπάνιο ζευγάρι», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής. «Είναι πολύ δύσκολο τραγούδι και όμως με άγγιξε η Λουίζα», είπε η Καίτη Γαρμπή σημειώνοντας και για τον Biased Beast ότι αποδεικνύει ότι μπορεί να τα πει όλα. «Ο τρόπος που το ερμήνευσες Beast με άγγιξε πολύ. Λουίζα αερικό, ένιωσα ότι έβλεπα μια τσιγγάνα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για το ζευγάρι του J2US.

Ενθουσιασμένο και το Twitter με την ερμηνεία τους. Πολλοί ανέφεραν στα σχόλιά τους ότι θα πρέπει να είναι οι νικητές του J2US.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ