Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς την Τρίτη 14/11 η σύζυγός του, Σταυριάνα Γαρνάβου, έφερε στον κόσμο το δεύτερό παιδί τους.

Το πρωί του Σαββάτου 18/11 το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και λίγο πριν την επιστροφή στο σπίτι οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους.

«Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του Σταυριάνα Γαρνάβου, έφεραν στον κόσμο το 2ο κοριτσάκι τους, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους κ. Δημήτριος Γιάνναρης και η μαία του κα. Τζωρτζίνα Κοσσενάκη. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε όλη την οικογένεια!», γράφει σε ανάρτησή της η ιδιωτική γυναικολογική κλινική.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς και τον Ετεοκλή και την Ελένη. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Είναι ένα θαύμα της φύσης. Καμιά φορά οι άνθρωποι προτρέχουμε και δεν αντιμετωπίζουμε σωστά όλα αυτά τα φυσικά, που γίνονται από μόνα τους. Ο ερχομός ενός παιδιού έρχεται και σε γεμίζει σαν άνθρωπο. Η μεγάλη μου κόρη περιμένει το μωράκι. Δεν έχουμε αποφασίσει το όνομα. Είμαστε στη δεύτερη ημέρα, κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο σπίτι. Τα πάντα είναι έτοιμα, όλοι είμαστε έτοιμη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για τον ερχομό της κόρης του.

Διαβάστε επίσης:
Ιβάν Σβιτάιλο: «Bίωσα ρατσισμό στον σχολείο γιατί δεν είναι συνηθισμένο ένα αγόρι να κάνει μπαλέτο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ