Στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ηρώ, η διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας του Fame Story. H τραγουδοποιός μίλησε για αυτήν τη νέα συνθήκη στην επαγγελματική της ζωή.

«Όταν σέβεσαι τη δουλειά σου αρκεί. Όποια δουλειά και να κάνεις. Το σκέφτηκα αφότου μου έγινε η πρόταση. Έπρεπε να σκεφτώ και κάθε πράγμα που κάνω και λέω το σκέφτομαι πριν. Αυτό με καθιστά μερικές φορές στους άλλους που με γνωρίζουν, να λένε ότι είμαι δύσκολη στην επικοινωνία», δήλωσε αρχικά η Ηρώ.

Η εμπειρία του Fame Story

«Η συνθήκη που βρήκα ήταν καλύτερη από αυτή που φανταζόμουν. Βρήκα παιδιά με φιλοδοξία, όνειρα, με ιστορίες, που χρειάζονται οπωσδήποτε και τη βοήθειά μας, με οποιονδήποτε τρόπο» εξήγησε η Ηρώ.

Μάλιστα τόνισε πως δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και δεν έχει μπει στη διαδικασία να παρακολουθήσει τις παλιές εκπομπές του Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν έχω δει τίποτα στο YouTube. Δεν ήθελα να ενημερωθώ για τίποτε. Ζήτησα να μην έχω τα βιογραφικά των παιδιών. Δεν ήθελα να δω τίποτα. Ήθελα να μπω σε αυτό με τη δική μου προσωπικότητα, τη δική μου πνοή και σκεπτικό. Ήταν πολύ σαφές. Το μόνο που έκανα δύο με τρεις μέρες πριν ήταν να δω το γαλλικό, γιατί ήθελα να δω πώς είναι στημένοι. Δεν έχω τηλεόραση. Ήταν μια πρόκληση για εμένα, λέω ΟΚ πάμε να δούμε τι είναι κι αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ