«Με τη Χρύσα μάς αρέσει να είμαστε συνέχεια μαζί. Ξέρω πολλά ζευγάρια που όταν περάσουν τα χρόνια, βαριούνται ο ένας τον άλλο και επιδιώκουν να βγαίνουν με τους φίλους τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία» παραδεχόταν ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ! για τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη.

Τελικά όμως η δική τους ιστορία αγάπης, που μετρούσε 13 χρόνια, δεν είχε happy end. Το ζευγάρι έχει τραβήξει διακριτικά χωριστούς δρόμους από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, ωστόσο «η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο δεν έχει τελειώσει» αποκαλύπτει αποκλειστικά στο περιοδικό άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον και συνεχίζει: «Ούτε καβγάδες υπήρχαν, ούτε τρίτα πρόσωπα. Απλά ο χρόνος δεν στάθηκε σύμμαχός τους».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρώην γυμνάστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας (υπογράφει την επιτυχημένη σειρά ρούχων Libelloula) έχει μετακομίσει από το φθινόπωρο στο Κολωνάκι, ώστε να βρίσκεται κοντά στο showroom που διατηρεί στην ίδια περιοχή, ενώ εκείνος παρέμεινε στο διαμέρισμά τους στο Μαρούσι.

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον χωρισμό τους, οι δυο τους δεν έχουν προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, ενώ διατηρούν τακτική επικοινωνία σε φιλικό κλίμα. Εξάλλου, ο Ιωσήφ εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον αδελφό της Χρύσας, Δημήτρη, στην εταιρεία ένδυσης Vagrancy – οι δυο τους μάλιστα ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και σε άλλο επαγγελματικό πρότζεκτ, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί πως οι δυο τους είχαν παντρευτεί τρεις φορές: Στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2014, στα Χανιά με θρησκευτική τελετή τον Ιούλιο του 2016, καθώς και στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ