Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η KatKen είπε αποκαλύψει στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα», πώς γνωρίστηκε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όταν ήταν 18 χρονών και ξεκινούσε την πορεία της στη δημοσιογραφία. Τότε, οι δυο τους είχαν κάνει μια συζήτηση κι εκείνος είχε μεταφέρει στον φίλο του πατέρα της, ότι «δεν κάνει για τη δημοσιογραφία», όπως είπε η ίδια.

Aπό την πλευρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ανέφερε: «Είχε γίνει πριν από πολλά πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτήν την Καινούργιου. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν φίλος ενός δικού μου φίλου ο πατέρας της και είχε έρθει για να μπει στο ειδησειογραφικό. Εγώ είχα πει για το ενημερωτικό ότι θέλει δουλειά», ξεκαθάρισε.

«Ήταν μια φιλική, συμβουλευτική κουβέντα, μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήθελε πολλή δουλειά, ήταν 18 χρονών, το είχε πει και η ίδια. Δεν είχα πει ότι δεν κάνει, δεν μιλάω έτσι εγώ, δεν ξέρω τι της μετέφεραν», συνέχισε.

«Με είχε βρει στο OPEN σε μια εκδήλωση που κάναμε και με πλησίασε τότε και μου το είχε θυμίσει. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το θυμήθηκε τώρα και τι νόημα είχε αυτο. Της είχα πει τότε να μην πιστεύει όποιον της λέει κάτι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Tα δάκρυά της on air – «Της είπα ”πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα πεθάνεις”»

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία με την Ευαγγελία Πλατανιώτη – «Νιώθω τεράστια χαρά και τιμή»

Κατερίνα Καινούργιου: Περιγράφει την εμπειρία της στην εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ