Μπορεί ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου να ζουν χωριστά, όμως η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει θα τους ενώνει πάντα. Τράβηξαν χωριστούς δρόμους όμως οι σχέσεις ανάμεσά τους παραμένουν πολύ καλές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Το πρώην ζευγάρι που έχει μαζί έναν μικρό γιο, έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Οι δυο ηθοποιοί επέλεξαν να μην κάνουν δηλώσεις για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, η Βανέσα Αδαμοπούλου έχει αναφέρει μετά τον χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση ότι συνεχίζει να «τον αγαπά και να τον σέβεται».

Ο ηθοποιός ανέβασε σήμερα, μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ομοιότητα με τον πατέρα του. «Πάντα θα υπάρχει ένας λόγος για να φτάσεις στο φεγγάρι», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε αναφέρει πόσο τον άλλαξε ο ρόλος του πατέρα: «Η πατρότητα άλλαξε τη ζωή μου ολοκληρωτικά. Με έκανε να ενδιαφέρομαι για τα πάντα έξω από τον εαυτό μου. Μου άλλαξε την οπτική για τη ζωή. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, με έμαθε να αγαπάω περισσότερο και να δίνω πιο πολλά απ’ όσα θέλω να παίρνω. Θεωρώ ότι με έκανε πολύ πιο υπεύθυνο ως άνθρωπο, ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη. Γενικώς, είναι κάτι που θα το ξανάκανα με τα χίλια στη ζωή μου».

Ενώ καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του γιου του, Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Το παιδί μου ήρθε στις 10 Αυγούστου του 2015. Το παιδί μου ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ήταν ότι πιο ευχάριστο γιατί εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, το να γίνω πατέρας», είπε στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Τίποτα. Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο», ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ