Ξέρετε τη yoga και το pilates, αλλά έχετε ακούσει ξανά το doga και to dogilates;

Η Φένια Τσιφτσάκη, ιδιοκτήτρια του Lōft4 Boutique health club ένωσε τις δυνάμεις της, για έναν κύκλο μαθημάτων yoga και pilates με μια ομάδα επωνύμων, μαζί με τον κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο (aka Kalazaar) και οργάνωσαν το πρώτο Dog Wellness weekend στην όμορφη Τζια.

Η Φένια Τσιφτσάκη κάνει yoga με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο

Οι Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μιρκέτα Βιδάλη, Άννα Δεσποτοπούλου και άλλοι πολλοί, πέρασαν ένα αξέχαστο διήμερο στο Agrikea κάνοντας Sunset Doga, Dogilates και Circuit workout with dogs.

https://www.instagram.com/p/CRJl_QYpIvb/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία

Σίγουρα το να βλέπει κανείς μια ομάδα από celebrities να κάνουν yoga και pilates σε ένα ειδυλλιακό μέρος με φόντο το απέραντο γαλάζιο κρατώντας αγκαλιά τα αγαπημένα τους pets είναι ένα θέαμα που σπάνια μπορείς να θαυμάσεις. Όπως τονίζει η Φένια Τσιφτσάκη στο ΟΚ! «ήταν μια ιδέα που μας άρεσε πολύ με τον συνεργάτη μου και κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο. Η όλη μας αγωνία να πάνε όλα καλά, άξιζε τον κόπο. Η εμπειρία αποδείχθηκε τέλεια για όλους τους συμμετέχοντες, περάσαμε όλοι φανταστικά και σκοπεύουμε να καθιερώσουμε το event και να το οργανώνουμε μια φορά τον χρόνο. Μάλιστα, λάβαμε πολύ κολακευτικά σχόλια και από τη Βίκυ Καγιά, οπότε την επόμενη φορά την περιμένουμε να ενταχθεί στην ομάδα μας».

“Σήμερα κάναμε dogilates!! Παρέα με τη Φένια Τσιφτσάκη και τους τετράποδους φίλους μας! Ποτέ η γυμναστική δεν είχε τόση πλάκα” έγραψε η Μαρκέτα Βιδάλη στο Instagram της. Εδώ, οι δύο γυναίκας μαζί με τον Λάζαρο Καρανάσιο.

Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που με τη θετική του ενέργεια και αύρα έδωσε ένα boost στην διοργάνωση. Ο ίδιος έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση (το ίδιο και ο σκύλος του), ενώ δεν παρέλειψε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 9 Ιουλίου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων κόβοντας την τούρτα ανάμεσα σε μαθήματα doga και dogilates.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ