Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Ιωάννα Τούνη, ταξίδεψε στο Μιλάνο μόνη της για να συναντήσει εκεί την παρέα της, όπου διασκέδασαν και απόλαυσαν τις βόλτες τους.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ενώ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από εμετούς και ζαλάδες φαίνεται να νιώθει αρκετά καλύτερα. Έτσι πήρε την πτήση της και βρέθηκε στην ιταλική πόλη.

Η επιχειρηματίας μάλιστα έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο γρήγορα μεγαλώνει η κοιλιά της, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να υιοθετήσει το δικό της στυλ ακόμα και στους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε της σημείο από το ιδιαίτερο ταξίδι της. Έδειξε στους followers της το δωμάτιο στο οποίο μένει, το φαγητό που επέλεξε αλλά αποκάλυψε και τι είναι αυτό που την «ενοχλεί» στην κεντρική πλατεία του Μιλάνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την εβδομάδα διεξάγεται το Milan Fashion Week και η επιχειρηματίας που λατρεύει τη μόδα και έχει τη δική της εταιρία ρούχων ίσως βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων και να μάθει πρώτη τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ